Η Παναγιώτης Γαϊτάνης είναι μία εταιρεία που εμπορεύεται, και επισκευάζει, ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ-ΗΛ.ΖΥΓΟΥΣ-ΗΛ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ και παρελκόμενά τους από το 1974.
 Από το 2014 και έπειτα κατασκευάζει και εμπορεύεται Εμπορικές Εφαρμογές, εφαρμογές ασύρματης παραγγελιοληψίας καθώς και εφαρμογές έκδοσης εισητηρίων και διοδίων.Ακόμα κατασκευάζει και συντηρεί την εφαρμογή- πλατφόρμα Synolo Business , η οποία έχει κατασκευαστεί εξ'ολοκλήρου στην Ελλάδα και είναι έτοιμη και προσαρμοσμένη στις αλλαγές που αφορούν την υποχρεωτική Ηλεκτρονική Τιμολόγηση αλλά και την απευθείας σύνδεση με το MyData της Α.Α.Δ.Ε μέσω της άμεσης διεπαφής REST API.

Τα πλεονεκτήματα στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων είναι ότι διαθέτουμε επώνυμο, αξιόπιστο και οικονομικό εξοπλισμό καταστημάτων που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.  Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που διαθέτουμε στην λίστα μας και εκπροσωπούμε είναι της:


CASIO, SAMSUNG, SHARP, ICS, OLIVETTI, SAM4S

Επιπλέον δίνεται εγγύηση σε όλα τα προϊόντα μας 2 έτη, καθώς και τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας αν το ζητήσετε.SERVICE 24 hr.

Η εταιρεία μας για την μεταπώλησηπροϊόντων διαθέτει πιστοποίηση από της παραπάνω εταιρείες ώστε να είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας.


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Διεύθυνση: Κειριαδών 95, Πετράλωνα Αθήνα, ΤΚ 118 53

Τηλέφωνο: 210 3424590  - 210 3456575

Κινητό: 694 4816010

Fax: 210 3456547

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εικόνα Προϊόν Βαθμολογία
Καλέστε μας τώρα.
Αποτελέσματα 1 - 1 από 1
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Service 24 ώρες