-27%

Σύστημα Προτεραιότητας EasyTurn


Το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι ρεύμα. Όλα σε ένα κουτί, τόσο απλά και αποτελεσματικά!!! Το EASYTURN κιτ περιλαμβάνει: την οθόνη 2 ψηφίων MD2 ή 3 ψηφίων MD3, το ασύρματο χειριστήριο ΤX στα 433,92 Mhz. Διανεμητής χαρτιού προτεραιότητας dispenser, 2.000 χαρτάκια προτεραιότητας TKS2000 και οδηγίες εγκατάστασης cart.

370.00 χωρίς ΦΠΑ 270.00 χωρίς ΦΠΑ

Σύστημα προτεραιότητας EasyTurn

Περιγραφή Λύσης Λειτουργεί πολύ εύκολα και απλά!!! Ο πελάτης παίρνει ένα προτυπωμένο διψήφιο αριθμό προτεραιότητας και περιμένει. Η οθόνη του συστήματος δείχνει τον επόμενο αριθμό που καλείται προς εξυπηρέτηση. Μόλις έρθει η σειρά του, εξυπηρετείται.
Οφέλη Ποιοτική παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης , με απλό και δίκαιο τρόπο. Αποφεύγονται οι εντάσεις και οι διαμάχες μεταξύ των πελατών. Οι εργαζόμενοι είναι πιο αποδοτικοί γιατί δεν χάνουν χρόνο για να λύσουν διαφορές και να αντιμετωπίσουν πελάτες με παράπονα
Εξοπλισμός Οθόνη 2 ψηφίων MD2 ή 3 ψηφίων MD3, το ασύρματο χειριστήριο ΤX στα 433,92 Mhz. Διανεμητής χαρτιού προτεραιότητας dispenser, 2.000 χαρτάκια προτεραιότητας TKS2000 και οδηγίες εγκατάστασης cart.

You have not viewed any product yet.