ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

katastima
Το κατάστημά μας στα Πετράλωνα

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1986 από τον Παναγιώτη Γαϊτάνη στην Aθήνα (Κ.Πετραλώνα) με κύρια δραστηριότητα την πώληση και επισκευή ζυγών και ταμειακών μηχανών Με πρόταιρη εμπειρία στον χώρο από το 1974.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της η Γαϊτάνης ταμειακά συστήματα εξυπηρετεί τους πελάτες της με απόλυτη συνέπεια, χτίζοντας έτσι μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Στην πορεία των χρόνων η επιχείρηση αναπτύχθηκε σε διάφορους τομείς με μεγαλύτερη ανάπτυξη και ειδίκευση στα  Συστήματα Παραγγελιοληψίας.

Από το 1990 που πρωτομπήκαν στην αγορά οι φορολογικές ταμειακές μηχανές έως και σήμερα η επιχείρησή μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους, όπως με τις, Sarema,Omron,Sharp,Casio,Samsung,National,Sam4s,ICS,Toshiba,TEC,Olivetti,Aclas,DIGI,Ishida, έχοντας παράλληλα και την απαιτούμενη εξουσιοδότηση από το νόμο και το Υπουργείο οικονομικών, δηλαδή την Ταυτότητα Πιστοποίησης για το άνοιγμα και την επισκευή τους.

Παράλληλα, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από, Φορητές Ταμειακές Μηχανές Μπαταρίας -Ρέυματος, Συρτάρια Ταμειακών Μηχανών, Αναλώσιμα Ταμειακών, Χαρτοταινίες Αριθμομηχανές, Εκτυπωτές, Πολυμηχανήματα, Καταστροφείς Εγγράφων, Ηλεκτρονικούς Ζυγούς, Η/Υ (Προσφορές), Software, Hardware, Συστήματα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας (Android) σε χώρους εστίασης όπως και Προγράμματα Λιανικής πώλησης.

Η τεχνική υποστήριξη των παραπάνω προϊόντων από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό, δίνει πάντα άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται σ΄ αυτά.

Επίσης διαθέτουμε αναλώσιμα όλων των τύπων, μελάνια, toner, μελανοταινίες, χαρτοταινίες ταμειακών μηχανών, αριθμομηχανών, μηχανογραφικό χαρτί κ.α.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εταιρικό Προφίλ